Тиждень права

Тиждень права у Андріївському ДНЗ (ясла-садок)№1був проведений з 05.12.2015р. по 09.12.2015 р. відповідно до розпорядження Харківської обласної державної адміністрації від 30.09.2016 №421 «Про затвердження Плану заходів щодо участі Харківської області у проведенні у 2016 році Всеукраїнського тижня права», керуючись ст.6,39 закону України «Про місцеві державні адміністрації» та наказу відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації від 01.11.2016 №303-ОД «Про проведення Всеукраїнського тижня права у 2016/2017 н. р.

В закладі згідно плану Тижня права була проведена робота з педагогами:

- Семінар - практикум на тему «Права і обов’язки за педагогічними принципами В. Сухомлинського»;

- Круглий стіл з педагогами на тему «Право і мораль»;

- Брейн - ринг «Правове виховання дошкільників»

- Консультація на тему «Освіта та право»

/Files/images/DSC03942.JPG

/Files/images/DSC03952.JPG

Вихователі підготували і провели цикл занять, дидактичних ігор, читання художньої літератури, розгляд ілюстрації відповідно до правової тематики:

«Моє ім’я дорога до життя», «Сила кожної людини в дружній родині», «Права очима дітей», «У країну прав», «Знай свої права і обов’язки дитино», «Україна – наша Батьківщина». Провели спортивне свято «Нащадки козацької слави»,а також був організований та проведений конкурс дитячого малюнку «Права очима дітей».

/Files/images/9.JPG/Files/images/37.JPG

/Files/images/DSCN8388.JPG/Files/images/DSCN8386.JPG

З цього питання у закладі проведена робота з батьками : консультація на тему «Правове виховання дошкільників з використанням творів В.О.Сухомлинського», «Батькам про права дитини». Були розроблені пам’ятки та поради для батьків з правового виховання та в кожній групі оформлені батьківські куточки . Проведено анкетування на тему «Чи знаєте ви свою дитину?»

Тиждень права у закладі пройшов плідно як для вихователів, дітей так і для батьків. Всі учасники навчально – виховного процесу значно поповнили знання з правового виховання та отримали джерело наснаги для подальшої роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.