ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ У НАШОМУ САДОЧКУ!

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ У НАШОМУ САДКУ!

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

Саме наші діточки разом з вихователями та музичним керівником підготували для працівників закладу святковий концерт насичений фарбами, музикою і сміхом та подарували одне одному радість, веселий настрій та безліч позитивних емоцій. Вже традиційно привітали зі святом працівників закладу депутат районної ради Арутюнян С.А. та депутат Андріївської селищної ради Арутюнян А.С. Також передали свої привітання постійні меценати: депутат обласної держадміністрації Русецький А.А. та Русецька Т.П.

Завідувач дошкільного закладу Протопопова Т.С. сердечно привітала всіх вихованців і працівників навчального закладу з професійним святом та побажала міцного здоров'я, мудрості, наснаги, терпіння, успіхів у вихованні підростаючого покоління.

Всі присутні на святі отримали велике задоволення, піднесений настрій та приємні враження.

/Files/images/DSC03310.JPG

/Files/images/DSC03245.JPG

/Files/images/DSC03329.JPG

/Files/images/DSC03351.JPG

/Files/images/DSC03368.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.