Святкуємо День захисника України

14 жовтня у садочку відзначали День Українського козацтва та День захисника України.

Протягом дня вихователі провели з дітьми тематичні бесіди:«Я - українець і пишаюсь цим», «Ми діти козацького роду» до потрійного свята: Покрови, українського козацтва та захисника України. Також були проведені

заняття з розвитку мовлення: «Люби і знай свій рідний край», заняття з аплікації та малювання: «Державні символи України», «Я люблю свою Україну».

Діти старшої групи № 2 в процесі творчої під групової діяльності виготовили з солоного тіста каравай і назвали свою роботу «Козакам на підмогу спечемо хліб в дорогу»

На прогулянці малята разом з вихователями ходили на екскурсію до пам'ятника загиблим воїнам в смт. Андріївка, щоб вшанувати їх пам'ять покладанням квітів.

В парку поблизу садочка була проведена спортивна розвага «Ми діти козацького роду». Хлопчики відчували себе справжніми козаками та показали які вони спритні, сильні та умілі. Завершенням свята був осінній «салют» з опалого золотого листя.

/Files/images/DSC_0075.JPG/Files/images/DSC_0102.JPG /Files/images/DSC_0109.JPG/Files/images/DSC_0129.JPG/Files/images/DSC_0144.JPG/Files/images/DSC_0152.JPG/Files/images/DSC_0164.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.