Спортивне Свято

Спортивне свято "Пошук скарбів"

У кожному місці, у кожнім селі щодня підростають спортсмени малі. І кличуть їх в спорт невідані далі, а ще золоті, переможні медалі.

Любов до спорту та здорового способу життя закладається у дитинстві. Малюки, як запальнички полюбляють рухатися, грати в різні спортивні та рухливі ігри, шукати скарби та веселитися з казковими героями.

Педагоги нашого садочку разом зі своїми вихованцями прожили цікавий, насичений різними спортивними пригодами та несподіванками тиждень. В гості до малят завітав дуже любимий всіма малюками Кіндеріно. Разом вони робили веселу аеробіку та шукали скарб, який заховав на території дитячого садочку відважний пірат Роджер – короткі штани. Веселі клоуни провели з малюками бесіди про правила чистоти, харчування, загартування. Допомогли малятам знайти скарб. Вихованці середніх груп прийняли участь в Олімпійських іграх.

Весь тиждень був спрямований на створення здоров’язбережувального простору, формуванню у малюків навичок здорового способу життя.

На завершення тижня була проведена фотовиставка «Спорт – це дружба! Спорт – це сила! Спорт дає всім дітям крила».

Фізкультурні розваги дуже сподобалися дітям, об'єднали їх спільними переживаннями, дали волю фізичній активності, спонукали до прояву ініціативи та самостійності.

/Files/images/DSC_0038.JPG

/Files/images/DSC_0047.JPG

/Files/images/DSC_0053.JPG

/Files/images/DSC_0057.JPG

/Files/images/DSC_0064.JPG

/Files/images/DSC_0069.JPG

/Files/images/DSC_0070.JPG

/Files/images/DSC_0079.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.