ПРОЩАВАЙ САДОЧОК !

Прощавай садочок !

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

Настала мить оголошення про початок випускного балу , вихователі запрошують до зали своїх вихованців. За декілька секунд усі вони, святково вбрані, з’явилися перед глядачами. І всі батьки, без винятку, підійшли до вибору святкового одягу з натхненням. Хлопчики в елегантних ділових костюмах з краватками чи метеликами, а випускниці, мов маленькі моделі, у вечірніх сукнях та із зачісками. Усі вони, тримаючись за руки, продефілювали по залі перед своїми рідними.

Цього дня своїх гостей зустрічала чарівно вбрана зала, випускників чекала незвичайна космічна подорож у казковому зорельоті через незвідані галактики до планети Знань.

І от казковий зореліт на старті…як правильно вибрати путь? Скласти вірний маршрут? Малята знають – не треба цуратися допомоги досвідчених людей, і як доказ тому під музику всесвіту з’являється Професор зіркових наук зі своїми учнями і складають карту зоряного неба. Глядачів заворожує сіяючий у зорях макет земної кулі, який у руках Професора неначе летить у космічному просторі.

На шляху зорельота одна за одною, мов приємний спогад промайнули такі рідні для наших випускників планети під назвою «Іграшкова», планета «Карапузиків», планета «Роботів» та планета «Знань».

Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальним був прощальний вальс випускників.

Хочеться подякувати всім батькам випускників за допомогу та підтримку протягом цих років, за активну участь в житті садочка. Швидко промайнули роки в дитячому садку. Це був час безтурботних ігор, цікавих занять, веселих свят, нових знайомств та вірних друзів. Попереду в наших випускників багато нового та цікавого. Тож бажаємо їм – веселого, пізнавального шкільного життя, і хай у дорослому житті, обов’язково здійсняться їхні заповітні дитячі мрії!

/Files/images/DSC_0000.JPG

/Files/images/DSC_0030.JPG

/Files/images/DSC_00480.JPG

/Files/images/DSC_00490.JPG

/Files/images/DSC_0054.JPG

/Files/images/DSC_00730.JPG

/Files/images/DSC_0095.JPG

/Files/images/DSC_0158.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.