Великдень у садочку

Разом з весною в кожен дім приходить велике християнське свято – Пасха. Цей день - особливий для всіх християн, в тому числі і найменших. Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією та традиціями святкування цього величного свята. Тому вихователі нашого садочку, цілий тиждень присвятили традиціям святкування "Великодня". Діти розглядали тематичні ілюстрації, вчилися малювати та розписувати писанки, робили великодні аплікації, вчили пісні, вірші, загадки, таночки. Та найбільше діти чекали свята.

І ось в нашому садочку пролунали Великодні дзвони, які сповіщали радісну звістку про Воскресіння Христа. На наше свято завітав настоятель храму Рождества Пресвятої Богородиці сел. Андріївка отець Іоан Гордієвич, який привітав наших діток зі святом, освятив весь садочок та благословив на щасливе та мирне життя.

Дітки старших груп в свою чергу розповіли, що вони знають про свято та розіграли великодню казочку «Мандри Писанки». Вони з задоволенням виконували ролі крашанок, великодньої писанки, господарів, лісових звірят, співали святкові пісні та танцювали веселі таночки.

Діти отримали величезне задоволення, від того, що вони прийняли участь і внесли свою краплинку турботи та краси в святкування "Великодня".

Свято мало піднесений, святковий настрій та зігріло своїм теплом серця всіх присутніх, залишивши у пам’яті приємні спогади до наступного року.

/Files/images/DSC_0059.JPG

/Files/images/DSC_0065.JPG

/Files/images/DSC_0082.JPG

/Files/images/DSC_0113.JPG

/Files/images/DSC_0139.JPG

/Files/images/DSC_0175.JPG

/Files/images/DSC_0183.JPG

/Files/images/DSC_0191.JPG

/Files/images/DSC_0196.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.